Славчо Поповски згреме и јасно кажа што мисли за Боки 13

Бојан Јовановски попознат како Боки 13 е поранешен македонски шоумен, водител, имитатор, менаџер и пејач кој веќе извесен период е зад решетки.

Боки 13 постојано е и во медиумите иако е зад решетки со оглед на тоа што се бо ри да ја докаже својата невидност за која тврди дека е, но има и про блем со здравјето.

Името на Славчо Попоски веќе на многумина и е добро познато. Младиот стружанец со своите временски прогнози исплива во јавноста пред неколку години и постојано е присутен помеѓу медиумите.

Токму Славчо вечерва повторно се огласи на социјалните мрежи каде сподели заедничка фотка со Боки 13 и порача:

Многумина ќе кажете кр иминалец, ре кетар и слично, но оваа до мене е личноста која помагаше на голем број семејства кои имаа проблем со прилив на пари и слично!

И за жал на крајот испадна најлош од сите! Тие што на овој човек со ангелска душа му го направија тоа лошо дело да биде сега каде што не треба ќе платат скапо, само полека полека и со тек на време… Не знаат ни самите што ги чека!