Александара, сопругата на Тони Михајловски за најголемата животна победа пред три години:

Александра Јорева Михајловска, сопругата на Тони Михајловски се огласи на својот профил на фејсбук вчера каде што напиша:

3 години поминаа. Да го славиме животот секој ден затоа што е убав секој еден ден, убав е животот.Сите си се знаете ама еве пак

Центар за Бионформатика Ревит, Марија Костуранова Една Ана што нема фб, Тања, Иванка Ина Василевска Македонска Диоптра Оптицс Бети
Трпчева Теа Јовановска Јорев Љубчов МаркоTamara JorevaLjupka PerrotBiljana Kirjazova Baharudin-JojoEleonora Reina EftimovaMarija JanevaYasemin Djasi ArsovaМиа Костова мојот Dr Mitko Ivanovski и се знае нај јаките што се поминуваат со мене Тони Шанац Михајловски и Максим син на мајка..

Секој еден од вас има специјално место во моето срце.Ве сакам како и животот.

За секој/а една што се бо ри со злот о на 21 век со вербата во вас со позитивна мисла и со бога се е можно.

Да не си го заборавам Отецот мој Михаил фала што постоиш П.С сигурно некого заборавам простете се знаете

За потсетување, Александра успешно по голема бор рба го совлада ка нцерот кој и зададе големо животно искушение.