Category: Забава

Перо Антиќ распали: Од такви како тебе Македонија псти, но има лек за такви како тебе

Нашата најголема кошаркарска икона Перо Антиќ имаше кратка средба во Скопје со претседателот на Србија, Александар Вучиќ, во пресрет на пленарниот состанок на лидерите учеснички...