Category: Вести

Стојан од Скопје распали по несреќата што ја доживеа утрово: Дали сте свесни дека може врат да откине или да дрмне струја

Стојан Поповски утрово на својот фејсбук профил сподели што му се случило и притоа напиша: Општина Карпош НЕСРЕЌИ, дали сте нормални по не знам кој...

Путин: Одобрено

Рускиот претседател Владимир Путин со декрет ја одобри трансакцијата со акциите на руската банка „Јандекс“ кои се под странска контрола. Документот е објавен на официјалниот...