Category: Живот

Ѓорѓе Давид по сообраќајката во Македонија веднаш си купи нов автомобил: Кажа зошто се решил токму за него

По сообраќајната несреќа во Македонија во која Ѓорѓе Давид му го уништи автомобилот, рокерот денеска на снимањето на „Ѕвезда Гранда“ се појави со нов автомобил....

Марија од Тетово низ солзи: Често одам и барам по соседи некој денар за да купам леб, децата се подбиваат со мене, омаловажуваат и навредуваат.

Цвета Атанасовски е родена и порасната во Скопје. Таа е единствено дете на своите родители. Пред деценија ипол животниот пат ја носи во Тетово каде...