Month: August 2023

Д-р Вело: Повторно е злоупотребено моето име

Инфектологот Вело Марковски долги години важи за еден од врвните стручњаци во својата област уште од времето на некогашна Југославија. На македонската јавност и стана...

На Србинот Лука на нос му излегол одморот во Грција откако му се расиапл автомобилот во Македонија: Им дадов еден куп пари само да си заминам

Покрај планираните трошоци кои ги бара самиот одмор, непланираните понекогаш знаат да бидат и поголеми од целиот аранжман, а тоа најдобро на своја кожа го...