Month: January 2024

Инцидент по судењето за масакрот во училиштето во Србија: Родителите на убиените се соочија со мајката на убиецот

Родителите на убиените деца во училиштето „Рибникар“ во Белград донесоа фотографии од своите малечки пред судницата каде својата одбрана денеска ја изнесоа мајката и таткото...