Month: January 2024

Работата излегува од контрола: Упад во објектот на контрола на летање, нападнати вработени

Синдикалецот Александар Тасевски се огласи на својот фесјбук профил пред неколку моменти каде напиша: Бидејќи во моментов немам време секој медиум посебно да го известам,...