Month: June 2023

Бабица пред да се упокои открила дека заменила бебиња на пораѓај – мајката Ана со исповед за ќерка си: Се надевам дека еднаш ќе ја сретнам

Ана Пејиќ е една од мајките која по породувањето ја слушнала најлошата вест дека починало нејзиното новороденче. Ана за прв пат се породила во 1988...

Сите кои патуваат за Грција мора да го имаат овој апарат во автомобилот: Не чини многу, а ако го немате казните се големи

Грција со години е една од омилените дестинации за одмор на нашите граѓани, а со почетокот на сезоната веќе се создаде голема гужва на граничните...

Јанко ги растажи луѓето од плажа во Грција: Не го напишав ова за да ви го расипам одморот, ама не сте свесни колку среќа имате

Одиш на море. Сместувањето не е баш како што си замислил, интернетот одвреме-навреме паѓа, лежалките се прескапи за твојот буџет. Сонцето немилосрдно ти чука по...