Category: Политика

Христијан Мицковски во тага: Аххх бре Ванче, замина без да се простиме

Универзитетскиот професор и актуелн претседател на најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски е секојдневно активен на социјалните мрежи. Така беше и изминатата вечер кога се...

(ФОТО) Обврските несмеат да трпат: Македонски министер со приклучена инфузија во кабинет држеше состанок

Македонските политичари често знаат да привлечат внимание во јавноста, па и да се најдат во медиумите поради тоа. Секојдневно читаме најразлични нивни изјави и интервјуа...

(ФОТО) Љупчо Николовски објави фотка од пред 5 години и сега со другарите – но сите ја видоа разликата во масата пред нив

Актуелниот Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски иако е релативно млад веќе долги години е на македонската политичка сцена. Во февруари 2014 беше...