Month: April 2023

Додека нивните врсници одат во Германија, Милан и сопругата се вратија назад – започнаа бизнис на село, а планираат и проширување

По долгогодишната работа во Германија, младиот брачен пар Чунгуловиќ се вратил во селото Вратна кај Неготинско. Минела и Милан решија да останат во татковината, каде...

(ФОТО) Полицијата запрела тракторист, а она што го носел во приколката ги запрепастило – не можеле да си поверуваат на своите очи од глетката

Косовската полиција минатата ноќ зап лени 70 гајби за пиво и над 2.500, како што изјавија, мали птици за кои се сомнева дека се шве...