Month: January 2024

Момче мислело дека го удрил камен, па четири дена не бил свесен што носи во главата: Патувал и одел на забави, а потоа забележал чудни симптоми

Мислејќи дека е само каменуван, студент поминал четири дена со куршум во мозокот, забавувајќи се и журкајќи со своите пријатели.Матеус Фасио (21) откако случајно бил...

Владо од Берово кој е на работа во Швајцарија: Надлежната во МВР Берово и нејзините соучесници ќе си имаат голем проблем поради кражба на дете

Социјалното од Берово ми направи животна направд, а детето страшно ми тагува, алармира Владо Марковски од Берово на работа во Швајцарија. -На жената и помогна...