(ВИДЕО) Стојанче Ангелов во досега невидено издание: Со своите малолетни деца на забава во ноќен клуб

Своевремено ген ерал-мајор и лидер на политичката партија Достоинство Стојанче Ангелов, а сега директор на ЦУК е еден од ликовите на јавната сцена кој често знае да привлече внимание.

Стојанче иако најчесто го гледаме во сериозни изданија додека дава изјави за активностите на Центарот за управување со кри зи како негов директор, сепак Ангелов често покажува и една негова поопуштена страна.

Како дел од неговата секојдневна работа, Стојанче секогаш е прв на лице место во која било ситуација која непредвидено ќе се случи ширум земјата, а која е во домен на неговата професија.

Иако коментарите од луѓето најчесто се зајадливи и со потсмев, сепак Ангелов никогаш не потклекнува пред нив, па дури и ги прифаќа шегите на негова сметка.

Тој е и сеемен човек и одговорен татко и грижлив сопруг, па денес на својот фејсбук профил објави со своите деца издание на кое не сме навикнати.

Со ќерката Сара (без некој ден 14) и синот Марко (без некој ден 13) на Nirvana Real Tribute во клубот Станица 26.