(ВИДЕО) Цаки Кисми направи атмосфера што една гостинка во кафана ја понесе и сите гледа во нејзе

Цаки Кисми или Сашко Нојкиќ како што му е вистинското име и презиме секогаш знае да направи атмосфера за мерак.

Добро познато е декаа Цаки Кисми важи за еден од најпознатите фолк пејачи во земјава и пошироко кој знае да направи забава по сечиј мерак.

Сашо Нојкиќ или во јавноста познат како Цаки Кисми со години е присутен на македонската музичка сцена и зад себе има богата кариера, а и многу хитови.

За него е познато дека со секоја песна на групата Кисми уште со првото пуштање во јавност станува хит.

Кисми навистина имаат добро чувство кога станува збор за одбирање хит и секогаш им успева.Освен во Македонија, редовно настапуваат во дијаспората.

Изминатата вечер настапуваш во една наша позната кафана, а направи атмосфера што една гостинка ја понесе и тоа како.

Па сите гледаа како игра, а Цаки го овековечи моментот и го снимаше и напиша: Вака се вози