(ФОТО) Водителот Димитар распали по ЕВН: Ја не знам дали има некој нормален више

Неговото име и презиме и е добро познато на пошироката јавност, а неговиот лик на малите екрани веќе од поодмна е впечатлив.

Станува збор за Димитар Атанасовски кој повеќе од петнаесет години е дел од јавната сцена. Публиката го запозна како водител на емисијата „Тротоар“, а сега работи во Сити радио.

Освен тоа Димитар можеме да го видиме и во улога на водител на најразлични фестивали, манифестации и слични натани.

За издвојување кај него е и тоа што веќе пет години е во брак е со пејачката и харфистка Сара Мејс, со која има две деца.

Од прилика како иде веселата математика на ЕВН Македонија ти вика секој месец пријавувај состојба на броило, дека они немаат обврска да доаѓаат секој месец…

Ко глуп ќе дремеш пред саатот за да сврти што е ефтина, што е скапа струја… и на крај ти стига сметката со 577 киловати што ти ги ставаат на сметка, а не си ги потрошил…

Во турско мислам поарно било со даноциве и рекетарскиот пристап…Ја не знам дали има некој нормален више во оваа трула вишња

Едит: дали ако стиснам на пријавете кражба (слика четири) кај нив на сајт, ќе се важи? Пошто они не крадат…