Славчо Попоски распали по “Тастатурски јунаци” – им упати ептен јака порака, не штедеше зборови

Познатио Славчо Попоски кој се прослави со своите метеоролшки прогнози попладнево повторно се огласи на својот фејсбук профил каде напиша:

Гледам некои “Тастатурски јунаци” повторно се исмејуваат за моите најави за снег во градовите, и секако незнаат дека тоа уште повеќе ме прави посилен да напредувам во областа на Метеорологијата.

Ја имам огромната подршка од врвни професори по Метеорологија и истите тие” Тастатурски јунаци” пу каат од мака поради мојот напредок и поради тоа што ме има насекаде во медиумите.

Јас едно ќе им порачам на тие јунаци кои се безвредни а тоа е уште повеќе да ми пишуваат за јас да напреднувам и понатаму, иако тие за мене исто како да не постојат!

Моја мила Македонијо, мои мили граѓани и сограѓани без разлика која вера и националност ја имате, под еднакво ве сакам на сите и поштовам и секако огромна благодарност за големата подршка која секојдневно ми ја давате!

Одиме понатаму кон нови успеси и тоа со помош на “Безвредните тастатурски јунаци кој сигурно ќе се појават повторно