(ФОТО) Нaстpaдa Алфата на Апасиев – Димче јавно објави што и направиле

Пратеникот и воедно лидер на Левица, Димитар Апасиев во изминатите години преразна во политички лик кој го сврте вниманието на јавноста.

Како и за секоја позната личност, особено од политиката, така и за Апасеви народот го интересира и за неговиот приватен живто за кој нема проблеми да зборува.

Познато е дека Апасиев е женет со Тамара Јованов со која од бракот имаат син.

Родениот велешанец важи за човек без влакна на јазикот кој го кажува она што го мисли и тоа директно.

За популарниот Димче важи дека е скромен човек кој многу не се расфарла, а за тоа сведочи и автомобилот што го вози.

Тоа е веќе славната Алфа која што сега засега му врши работ, но овојпат на фејсбук сподели што и се случило:

Ми ја изгребал Алфата на собранискиот паркигн и си отишол!? Ете, така заврши еден прекрасен пратенички ден.