Антонио за тоа што доживеал со тротинетите во Скопје: Избегнувајте ги, тотател хорор

Антонио Димитровски на својот фејсбук профил сподели јавен пост во кој што вели:

Драги пријатели, избегавајте ги услугите на Bin Bin тротинетите.Поради мојата радозналост имав тотално негативно искуство со истите.

Во неделата после 00-00 часот ја активирав апликацијата и земав тротинет пред Централен регистер.

Поради тоа што не можеше да развие брзина повеќе од 10 km/h го возев само 2 минути и го оставив под железничка. Со 10 km/h те касапат на минутажа.Една минута е 9 денари. 30 минути пробував да излезам од апликацијата.

Иако не го возев, тајмерот си вртеше и си збираше пари. Тотален хорор за еден обичен Влаф. Префрлањето на пари во wallet-от беше блокирано. End ride не работеше.

Телефонската поддршка не беше достапна (работи само до 23-00 часот). Го оставив без да го исклучам, немаше друга опција. Ми зарачунаа околу 360 денари дека сум им должен.

360 ебени денари од Централен регистер до Железничка. За тротовите што ги фрлиле во река или контењер не жалете, осигурани се 100%. Уште една шема за финансиско касапење на недолжна клиентела…