(ВИДЕО) Веќе нема дилеми – доцна во ноќта во судот се донесоа првите обвинети

Доцна вечерва осомничените за убиството на Вања започнаа да се спроведув во Кривичниот суд.

Еден од првите кои со силни полициски сили беше донесе е Велибор Манев од Велес.

Се очекува во текот на ноќта и раните утрински часови и други лица да бидат спроведени.

Бројни новинарски екипи се на лице место и ги следат случувањата.