Давид Давидовски за првпат открива зошто не му ја емитувале емисијата: Водителката ме уцени да јадам говна за пејач и пејачка

Давид Давидовски е познат шоумен, новинар и инфлуенсер кој меѓу јавноста е познат како една од најконтроверзните јавни личности кај нас.

Каде и да се појави доминира со својот стајлинг, а како и секоја јавна личност и кај Давид постојат работи кои ја интригираат јавноста и предизвикуваат медиумски скандали. Така, овојпат Зоки Фаци најави низ видео нешто поврзано со Давид и емисијата Бекстејџ, па споменатиот се почувствува должен да даде повеќе детали:

– На мои 18 години добив понуда да гостувам во бекстејџ јас гостував и двапати им направив огромни рејтинзи и одлични шоуа ги кажував миоите ставови за различни општествени теми.

Поминаа две години оттогаш и јас ја направив мојата прва јутјуб емисија Ток шоу и ми требаше телевизиска експонација за да ја промовирам мојата емисија и гиодбрав токму Бекстејџ за да ме промовираат и да ми вратат за услугата.

И се супер, јас лани им гостував ова време ја промовирав својата емисија се додека водителката ме уцени, ми рече ако сакаш да се емитуваш мора да јадеш говна за еден пејач Јованов и за една пејачка Иванова.

Јас и објаснив и тогаш дека јас сум пред се шоумен, добар човек и не сум гомнојадец, поготово не на луѓе коишто се пејачи, кои вредат и не ми направиле никакво зло на мене. Таа ми реле дека нема да се емтиувам и тоа беше тоа, објасни Давидовски на Инстаграм стори.