Д-р. Лазаров: Секој глас за СДСМ е глас за укинување на македонската држава

Како што е познато иако не е официјално отпочната, сепак предизборната кампања е видлива на терен во Македонија.

Докторот Ненад Лазаров уште еднаш се огласи на својот фејсбук профил каде што напиша:

Свесни ли сте у каков карантин не бутна бандава предавничка,свесен ли е народов од вечерва дека не смее никаде ван земјава ради малоумново предавство со поништување на валидни пасоши и документи?

Идат изборите, памтете, секој глас за СДСМ е глас за укинување на македонската држава!