Елена Велевска: Јас само посебен сум скандал, а народот сака да гледа скандали

Една од нашите најпознати фолк пејачки Елена Велевска секогаш говори без влакна на јазикот, а така беше и овојпат.

Пред некој ден таа беше гостин кај јутјуберот Стефан Лазаров каде говореше на повеќе теми:

-Поминав многу трубулениции, кризи, падови, во ова опшество е претешко да бидеш ѕвезда, па и нападот со бугарофилството што беше полошо и од разводот.

-Јас бев пред сите, силикони во градите ставив уште во 2006 година пред да ми се родат децата. Знам се сеќавам лежев една недела во кревет а мама велеш дали да те лечам или да те тепам за тоа што го направи

-Ова е шоубизнис кој што ние треба да правиме фама за нас со се, народот сака да гледа скандали, јас сама по себе сум скандал бијдеќи се одржува да држам под контрола, но каде се појавува се нешто ќе се случи