Зоран: Неколку дена пред да се вратам во Македонија од печалба со синот, сопругата ме напушти – ми рече да не ја барам повеќе

Денес на Твитер, македонски корисник со име Зоран објави што го снашло по печалба во странство, откако се вратил во Македонија:

10 месеци поминаа откако последен пат ја видов жената со која ги поминав последните 29 год.

Откако пред 1 ипол месец (неколку дена пред да се вратам од печалба со синот) ми рече да не ја барам повеќе

Последен пат се видовме 10 Септември отидов на печалба за подобро на семејството. Се вратив со пари ама без жена. Туѓината писта да останеОд либето таа ме раздели шо го љубев 29 години

Отсекогаш сум сакал на моите 2 деца Да им ги покажам вистинските вредности. И да живеат според моралните норми.Се надевам дека сум успеал. Времето ќе покаже