Игор Џамбазов пред неколку момент објави кој лек итни му е потребен: Ако некој го има, следи награда

Важи за еден од најпознатите македонски глумец, забавувач, ТВ-водител, музичар, писател, режисер на музички спотови и текстописец.

Неговот име е Игор Џамбазов, еден и едниствен, човек кој постојано низ годините наназад, па и децении е присутен во нашата јавноста.

Џамбазов е доста активен и има интеракција со публиката пред се благодарение на социјалните мрежи.

Пред неколку моменти Џамбазов се огласи и побара помошо од своите пријатели, а во неговата објава се вели:

Драги мои. Ми треба вашата помош. Итно ми е потребен лекот Бромергон. Го нема кај нас повеќе.

Ако случајно некој го има во својата домашна аптека, нека пише во инбокс. Следи награда…