И дозволува на девојката да спие со други мажи додека тој е на работа – Тврди дека тоа е добро чувство

Мет (36) ѝ дозволува на својата девојка Зои (31) да спие со други мажи додека е на работа и не смета дека тоа е изневерување.

Мет се забавувал со Зои само неколку месеци кога и предложил да спие со други мажи, и додека барањето би предизвикало тензија во повеќето врски, Мет инсистира дека всушност има поголема доверба меѓу двајцата од кога било.

Тој, исто така, тврди дека не се чувствува изоставен кога неговата девојка спие со други мажи, бидејќи таа секогаш е отворена со нив за статусот на нејзината врска, дури и му испраќа слики и видеа на Мет.

-Кога се согласи на тоа, бев многу задоволен бидејќи и претходно ме изневеруваа, па сега сум многу среќен што најдов некој кој нема да ме изневерува зад мојот грб. Дури ми праќаш слики и видеа. На крајот, всушност, практично сум вклучен во тоа, па имам своја аматерска порнографија – изјави Мет

Мет призна дека понекогаш се чувствува љубоморен на другите мажи со кои спие Зои, но тој всушност верува дека љубомората е убаво чувство бидејќи знае дека Зои на крајот ќе се врати дома кај него.

– Не велам дека никогаш не сум љубоморен. Но, тоа е прилично убаво чувство бидејќи на крајот од денот знаеш дека си вклучен во тоа и дека таа ќе се врати дома – вели тој.