Латас: Зад убиството на Вања стои познат скопјанец кој се обидуваше да направи партија

Познатиот и угледен новинар Драган Павловиќ Латас кој долги години беше незаменлив пред екраните на Сител ТВ се огласи на својот фејсбук профил.

Причината беше објавата на МВР за убиството на малата Вања, а за случајот вели:

-Првите непотврдени информации велат дека зад убиството на малата Вања стои познат скопјанец, едно време се обидуваше и партија да направи, и дека има уште едно кое му се испитува.

Сомневањата се дека се работи за одмазда околу долгови. Избегал пред три дена на правец кон Турција…. Се чекаат деталите од МВР