Македонецот Марјан кој живее и работи во Винеа на семејството на Лео нуди спиење, јадењe и превоз

Целокупна македонска јавност се обедини за помош за лекувањето на Леонид Индов во Виена.

Македонскиот народ како и јавните личности од светот на музиката, глумата, спортот и слично се вклучија во најразлични хуманитарни акции се со цел да се обезбедат доволно финансиски средства за да се покри лекувањето на Лео.

Марјан Шекер Атанасовски, Македонец кој живее и работи во Виена на својот фејсбук профил пред неколку дена сподели објава во која што вели:

-За семејството на младото момче Леонид, што се лечи во Виена, им стојам на располагање спиење, јадење и неограничен превоз до болницата каде што се лечи. Со лесно