Наум Петрески: Ова е вукојебина од држава, уште малку и кучињата ќе избегаат

Еден од нашите најпопуларните пејачи на народна музика, Наум Петрески често знае да говори без влакна на јазикот.

Дали тоа било на некој јавен настап, на гостување во емисија или пак на социјалните мрежи, како што беше случај и овојпат.

Петрески на својот фејсбук профил сподели статус на кој што напиша:

-Вукојебина од држава е ова. На купено возило од 3400 евра закаќија 74000 денари и плаќање за CO2.

Ненормални изпочаени СМРДСМ, овци. Ајде под итно менувајте ги законите, ни избега цел народ од овдне, уште малку и кучињата ќе избегаат.