Нема пари да направи свадба – турбофолк пејачка си ќари помлад дечко, па си бара: Ако може некој да ми даде сè бесплатно

На пејачката Мина Костиќ (48) во последно време и оди одлично во љубовта, па не може да ја тргне насмевката од лицето.

Мина Костиќ иако има неуспешна врска со таткото на нејзината ќерка, Игор Икс, сепак верува во љубов, а со петнаесет години помладиот избраник Никола е подготвена дури и да застане на „лудиот камен“.

-Никогаш не сум бил во брак, му реков на Игор: „Не случајно ме запроси“, никогаш не сум облекла венчаница. Сметам само на црковна венчавка, ако тоа се случи ќе направам забава. Гледам дека пишуваат дека сум мажена, но не сум.

Немам ни пари, ако некој сака да ми даде сè бесплатно, сала, храна, пијалоци, тогаш може – изјавила Мина, а потоа за „Гранд“ открила кога би сакала да се одржи церемонијата:

– Можеби венчавката ќе се одржи на мојот педесетти роденден, а можеби тогаш ќе има промоција на нови песни. Не знам што ќе прави Никола и како ќе ме запроси, но се надевам дека нема да чекам долго, немам време за тоа.

Гледам дека пишуваат дека сум мажена, но не сум. Немам ни пари, ако некој сака да ми даде сè бесплатно, сала, храна, пијалоци, тогаш може – изјавила Мина, а потоа за „Гранд“ открила кога би сакала да се одржи церемонијата:

– Можеби венчавката ќе се одржи на мојот педесетти роденден, а можеби тогаш ќе има промоција на нови песни. Не знам што ќе прави Никола и како ќе ме запроси, но се надевам дека нема да чекам долго, немам време за тоа.

На мојата свадба песна за првиот танц ќе биде „Жена како тебе“. Моето момче сака да ме слуша како пеам и не можам да се задржам – низ смеа откри Мина.