Никола Тодоров: Протестира против Бугарите, а во лев џеб има бугарски пасош

На поткастот „Политиканти“ на „Слободен печат“, водителот Сашо Ордановски рече дека истите тие што ги отвораат бугарските клубови се тие што после ги палат и чекаат да бидат претепани.

„Тоа секаде, како исто друштво ми доаѓа, а целава нација е на работ на нервоза, затоа што едно исто друштво не матка со децении“ рече Ордановски.

Со него се согласи и поранешниот министер за здравство и образование од владите на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров.

„Ќе оди да протестира против Бугарите, а во лев џеб има бугарски пасош“ рече Тодоров.