Познатата пејачка остро реагираше на неправдата од јавноста: Кога сум во проѕирен фустан или минич, веднаш сум проста и глупава

Пејачката Рада Манојловиќ се пожали дека луѓето ја критикуваат дека е едноставна, а оние кои знаат само да се однесуваат добро ги нарекуваат дами.

– Да се ​​правиме дека сум дама и дека зборувам мирно и дека не се тепам по глава, коса и раце. Забележав дека луѓето се премногу површни и дека луѓето кои се многу сериозни на црвениот тепих им се претставени како дами, а јас која се смеам сум проста, ваква, онаква, најлошото – им најави Рада пред публиката на новинарите, а потоа откри зошто донела таква одлука.

– Народот ме критикуваше, ќе му дадам што сака. Бидејќи не знаат што треба да ценат, луѓето лесно се залажуваат – вели пејачката.Иако тврди дека со годините научила да се справува со критиките, вели дека неправдата ја боли.

-Не ме повредуваат, но се чувствувам виновна што се површни и што некој што е сериозен и закопчан може да се смета за како дама, а сите добро знаат кои се и што се и што прават.

А кога сум во проѕирен фустан од тантела или минич, а бидејќи цело време се смешкам, не внимавам што зборувам, нужно сум глупава, проста, немам манири и не се однесувам како дама. Кога ќе прочитам кои се се дами, сакам да бидам к – пејачката им даде до знаење на сите.Рада се осврна и на нејзините врски, кои и покрај тоа што се трудеше да ги задржи приватни, секогаш завршуваа во медиумите.

– Кога мажените жени изневеруваат или имаат афери, тоа се отфрла и луѓето не можат да веруваат, бракот доаѓа како капак. И јас како сингл девојка која има само три врски зад мене, од првиот ден во „Ѕвезда Гранда“ знаеш за се, но секогаш сум компромитирана и се пишува – изјави пејачката.