Само 1% од трудниците во светот го доживуваат ова: Македонската пејачка доживеа неверојатно изненадување за време на породувањето

Поранешната задруга, а сега пејачка Тара Симов се породи денеска, 3 јули, со царски рез.

Наследникот го родила во КБЦ д-р Драгиша Мишовиќ на Дедиње, а малото веднаш го сликала и го споделила со следбениците.

Сепак, познато е дека Тара во текот на бременоста ги споделила сите детали со фановите, а еднаш го открила и полот на бебето.

Тара и нејзиниот избраник прободеа балон од кој излегоа розови топчиња, што значеше дека ќе добијат наследничка.

Сепак, на самото породување имаше изненадување, бидејќи Тара роди син.

Дека во тој момент „интервенирала судбината“ говори и податокот дека иако кутијата била полна со розови топчиња, во десниот агол се гледа и мало сино, кое тогаш никој не го забележал.