Тажна сцена на Фејсбук профилот на мајката на убиената Вања: Тоа што го направи ќе ве расплаче

Како што е познато, 14-годишната Вања беше киднапирана на 27 ноември додека излегувала од зградата во која живеела во Скопје.

За жал, на 3 декември полицијата соопшти дека Вања е пронајден мртов. Подоцна се испоставило дека оваа девојка, која го обединила целиот регион, била убиена истиот ден кога била киднапирана.

Зорица Ѓорчевска, мајката на Вања, чие убиство го шокираше регионот, осум дена откако нејзината ќерка беше пронајдена мртва, ги избриша профилот и насловната фотографија и објави црна позадина..

Ја избришала и објавата во која додека се верувало дека Вања е жива објавила апел за помош во потрагата по ќерката со сите релевантни информации.