(ФОТО) Боки 13 објави прва фотка откако излезе од затвор: Отиде пред ова место и направи селиф, па упати порака

Бојан Јовановски или попознат како Боки 13 конечно излезе на слобода од затворот.

Тој откако излезе на слобода реши да се огласи. Замина пред соборниот храм, направи селфи па порача.

-Прво селфи на слобода после повеќе од 4 години. Господ на помош, прво и највжарно здравје па потоа се ќе си дојде на свое место.

Благодарам на сите добронамерни луѓе за поддршкшата и убавите зборови за целиот изминат пеколен период.