(ФОТО) Згодната македонска пејачка ја разбуди машката фантазија – само по бела чипка

Младата 19 годишна Мартија Станојковиќ , девојченцето со ангелски глас кое ја направи Македонија горда со својот талент на музичкото шоу „Пинк ѕвездички“ во текот на 2015/16 година, а потоа не претставуваше и на детската Евровизија.

Мартија израсна во вистинска убавица, а на социјалните мрежи често знае да сподели некоја фотографија со која ќе ги истакне своите атрибути, но и ќе ја разбуди машката фантазија.

Многу често знае да се искоментира дека за годините често објавува многу разголени фотографии, а на ова Мартија своевремено во „Лазаров шоу“ одговори:

„Јас правам нешто што е пријатно, јас се чувствувам пријатно во тоа. Реално, да погледнете што позираат девојките на моја возраст, јас сепак сум јавна личност.

И јас кога ќе објавам мислам дека е покоректно, а не објавувам нешто што е „too much“. Да не сум јавна личност, а изгледам како што изгледам, истото би го направила“, кажа Мартија.

И овојпат привлече големо внимание кога позриаше во бела чипка.