(ФОТО) Итно се огласи Жика Јакшиќ од болница, ја откри вистината за неговата здравствена состојба

Одморот привршува, а новата сезона на снимање штотуку започна, поради што публиката со исклучително задоволство ја гледа авторката и водителката на емисијата „Никад није касно“, Жика Јакшиќ, која ја загрижи публиката, повторно на малите екрани.

Имено, Жика проговорил од болница во која бил на преглед, кога и се обратил на јавноста и открил за што се работи.

-Вака пее веселото срце. Камерманот во студио, мојот доктор и пријатели, можете да слушнете како пее радосното срце, одиме докторе – рече Јакшиќ со насмевка на лицето додека го слушаше неговото чукање на срцето, а докторот ја следеше ситуацијата на ултразвук. .

Иако за момент ги исплаши своите обожаватели, тие со радост ја прифатија веста за неговото добро здравје и го пофалија за прегледот на кој отишол.

Од друга страна, Жика сакаше да го искористи својот пример за да послужи како пример дека луѓето треба да бидат весели за да бидат здрави, но и да посетуваат лекари за да можат навреме да одговорат на какви било промени во телото.