(ФОТО) Македонската пејачка јавно бара помош – се соочува со здравствени проблеми во бременоста

Старлетата Тара Симов која има македонско потекло, односно нејзин татко е поранешниот голман, а сега тренер Горан Симов, славата ја стекна во ралното шоу ,,Задруга”.

Симов извади и неколку песни и се обидува да се пробие на музичката сцена,а овојпат сподели една убава вест:

Да, да, да Стануваме родители!Искрено не знам од каде да почнам, ниту што да кажам.

Оние кои ме следат знаат дека пред неколку години се помирив со фактот дека можеби никогаш нема да бидам мајка, поради нецелосно развиената работа на јајниците и матката.

Сепак, на слава на моето семејство, ја добивме најдобрата вест во светот!

4 месеци се бор евме да го одржиме бебето здраво, бидејќи поминувавме низ риз ична бременост и многу компликации, сепак официјално се е во ред!

И јавно ќе му ветам на нашето бебе дека ќе биде најсреќното дете на светот! Секоја бол ка што можеби сме ја поминале, секоја солза и секоја бо лка, ќе ја заобиколите!

Љубов моја, ти благодарам за целиот труд и нерви во последниот период и најсреќна сум што ТИ си тој! А за само неколку месеци цел свет е наш, ти, бебето и јас!, напиша Тара.

Но, на социјалната мрежа Инстаграм на стори им постави прашање на фановите и бараше одговор за нејзиниот проблем

Имено, Тара Симов напиша: Камен и песок во бубрегот во текот на бременоста, искуства? Ќе у мрам!