(ФОТО) Македонскиот пејач заврши во болница – се огласи од болнички кревет

Владимир Блажев или познат како Панчо од ДНК важи за човек кој нема проблеми да зборува отворено и без влакна на јазикот.

Тој е познат и како диџеј Шорти, едноставно музичар во душата која долги години со успех опстојува на македонската сцена.

Исто така важи за човек кој си ја сака и почитува државата и е голем патриот што го докажал многупати.Воедно него го отсликува и хуманата страна, односно хуманите дела што ги прави и важи исто така за истакнат хуманитарец.

Тој често на социјалните мрежи знае да сподели по нешто па така беше случајот и овојпат.

Голема благодарност до целиот тим од Клиниката Жан Митревза феноменалната грижа и посветеност кон пациентите, Посебна благодарност до Др. Кристијан Писевски за професионалноста и ажурноста.

Мими без тебе ништо, фала ти за се. ПС: Ја сум одличен се е во ред ич да не ме мислите, ќе ве “малтретирам” уште долго по се изгледа .