(ФОТО) Познатата пејачка направи хаос во сообраќајот: Се возеше на покривот, но и вршеше нужда на јавно место

Пејачката и поранешна учесничка во реалното шоу Зорица Марковиќ колабирал во сообраќајот, што го снимила екипата на шоуто „Папарацо лов“. Тие тргнаа по нејзините стапки во текот на целиот ден, а една сцена предизвика големо внимание и стана главна тема на социјалните мрежи.

Зорица уживала во денот со својата пријателка, а во еден момент го запреле автомобилот, а Зорица отишла во шумата покрај патот, по што дошла нејзината пријателка и и донела влажно марамче, поради што се претпоставува дека извршила нужда.

Таа потоа се качила на покривот на автомобилот со кој управувал нејзин пријател, што предизвикало колапс во сообраќајот. Пејачката одлично се забавуваше и не ја симнуваше насмевката од лицето, а зад нив имаше редица од автомобили и луѓе кои не можеа да поверуваат што гледаат со очите.

Пејачката завршила на покривот од автомобилот, зад неа се формирала низа возила, што предизвикало колапс во сообраќајот.