(ФОТО) Познатиот лик од Сител ТВ загуби 10 кг. за краток период – откри како му успеало

Спасе Јовановски, или како што многумина го знаат Спасе „Рола до бола“, е еден од презентерите на временската прогноза на ТВ „Сител“.

Естрадниот свет и неговите кругови повеќе го познаваат како „помошникот“ на Лила Филиповска кој воедно е нејзин најдобар другар со кој Лила се дружи уште од многу одамна.

Спасе уште го знаат и како Спасе -„Рола“, или „Рола до бола“, прекар кој веројатно самиот си го дал себе си. Или барем така јавно тврди токму на социјалните мрежи.

Спасе е секојдневно активен на социјалните мрежи каде без влакна на јазикот го искажува своето мислење, па така и овојпат згрме и напиша:

Тој на социјалните мрежи се пофали дека за краток период загубил 10 килограми и притоа откри како му успеало тоа: