(ФОТО) Татјана Стојановска правеше свадба – еве каква прекрасна невеста беше

Татјана Стојановска е една од ретките жени во Македонија која важи за една од најубавите, а многупати медиумите и го даваат епитетот дека старее како добро вино.

Долги години важи за добро познато лице на македонската јавност и со право го носи епитетот за една од најдобрите, најелегантни и најискусни македонски ТВ презентерки.

Освен тоа, во една прилика таа проговори и за убавината, дека не се пл аши од староста и годините, но и за тоа дека почнала да употребува бо токс и фи лери за да го освежи својот изглед.

Татјана е во долгогодишна врска со Михаил Китановски, а вчера конечно ја официјализираа врската и стапија во брак.

Како и секогаш, Татјана изгледа совршено, а тоа може да го видиме од објавата на нејзиниот стилист Александар Дадар кој објави фотографија честитајќи и на прекрасната невеста.

Честитки. Невестинска фризура и шминка за нашата прекрасна Татјана Стојановска.