(ФОТО) Храбро – Сузе Гавазова во Тајланд позираше гола – како од мајка родена

Пејачката Сузана Гавазова важи за една од најпознатите и најбарани на македонската естрада. Со својот стас, но и глас примамува воздишки каде и да се појави.

Гавазова зад себе остави исполнета година со бројни настапи како во Македонија, така ширум и во Европа, но и во Америка и Австралија.

Едноставно Сузе беше постојано во движење, а тоа секако и донесе и добра заработка.

Па така на почетокот на новата година реши да се посвети и одвои време за своите најсакани, поточно фамилијата.

Така Сузе со сопругот и децата отпатува на одмор во Тајланд каде што денес на инстаграм сподели жешка фотографија.

Имено таа позира како лежи во базент гола, но умешно ги сокри своите атрибути и ја задржа пристојноста.