Христијан Мицкоски: Народот мора да знае дека од нас зависи

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски беше доста активен денес на социјалните мрежи.

Во една од своите неколку објави на фејсбук денес тој напиша:

-Се работи за нашата заедничка иднина. Народот мора да знае дека од нас зависи.Македонија која е твоја, наша, заедничка.

Одиме на триумф! За секој еден човек.Главите горе, доаѓа обнова на надеж, на заедничка среќа, на реформи, на големи одлуки на луѓе со интегритет. Одиме на голема историска победа.