Хуманисто и пожарникар Аце размислува да се кандидира за градоначалник на Штип: Доста е, мамето ваше велепредавничко

Хуманисто Александар Горгиевски од Штип или популарниот Бате Аце кој по професија е пожарникар се огласи пред извесно време на својот фејсбук профил:

Гледајки какви се кретени неспособни има денес на политичка сцена какви се паразити и партиски полтрони ни ја кројат судбината искрено размислувам на наредни избори да се кандидирам за градоначалник како независен кандидат во мојот роден град Штип.

“Ќе си бидам кандидат на народот” од курто и мурто доволно видеме доста си ствара непотребно непријатели поради луѓе што не заслужуват ко ги видам и да ги поздравам а не па у иднина да трчам за да они цел живот го минат лежерно и на државни јасли тај филм веќе не го гледа никој !

Следни избори кога и да се случат Александар Горгиевски си излева на избори сам како независен кандидат уште сега јавно си најавувам и сигурен сум сметките на курто и мурто и те како ќе и ги замрсам како никој до сега.

ДОСТА Е мамето ваше велепредавничко маме му ебавте на Македонскиот Народ .