Ѓорѓе Давид по сообраќајката во Македонија веднаш си купи нов автомобил: Кажа зошто се решил токму за него

По сообраќајната несреќа во Македонија во која Ѓорѓе Давид му го уништи автомобилот, рокерот денеска на снимањето на „Ѕвезда Гранда“ се појави со нов автомобил.

Како што дознава Гранд, рокерот го купил истиот модел на четири тркала што го возел пред несреќата. Причина за тоа е моќноста на моторот, како и засилувањето кое го има автомобилот.

Како што самиот потврди, новиот автомобил за него е најбезбедниот моментално на пазарот, а има технологија која ја подобрува безбедноста при возење.

Со оглед на тоа што бил задоволен од претходното и што му ја спасило главата во несреќата што неодамна ја доживеа, решил повторно да го купи истиот автомобил.

Станува збор за возило од брендот Опел.