Јанко Јади бурек се огласи уште еднао од болницат: Има фотографии кои и најиздржлив човек ќе му се слоши, содржините се премногу експлицитн

Јанко Илковски попознат како Јанко Јади бурек уште еднаш се огласи на својот фејсбук профил каде напиша:

Поради сложеноста и комплицираноста на мојата здравствена состојба, надоврзана со последната голема повреда од која за жал долго и болно ќе се опоравувам, се надевам, морам да контактирам со повеќе лекари кои треба детално да ги информирам. Количината на лекови е толку голема- збирно со редовната терапија – што понекогаш заборавам да му ги пишам сите детални на мојот кардиолог, интернист, матичниот и уште пар специјалисти кои ме следат со децении.

Затоа решив на мојата веб страна како колумна да ги објавам сликите од повредата, рентгенот и картонот болнички, процедурата, терапијата, целиот процес до денес, кој за жал ќе трае далку подолго , многу подолго.

Ќе го објавам да имаат пристап сите оние лекари оти не се сите од иста институција а секогаш поради сложеноста може нешто да заборавам.
Некој од нив некој е на меил, некој на фб некој е на друг меил, некој е на линкед, но исто како и за инфарктот ќе објавам таму, но нема да ви праќам линк.

Има фотографии кои и најиздржлив човек ќе му се слоши, апелирам да не ги користите, за ништо, да не ги злоупотребувате, реобјавувате, но не можам да спречам миту ќе се заканувам било кому.

Хејтерите нека се радуваат и нема замерки, најслободно, ближните да не ме сожалуваат, не ми треба ни ПР ни сожалување ни реклама, така што еве транспарентно и отворено укажувам оти по обичај секоаш работите во врска со мене се извртуваат, намерно или не. уштеб еднаш содржините се премногу експлицитни и ве молам да не ми се жалите ако ги видите. Ќе бидат со знаци на предупредување поставени ЗА ЛИЧНИ ПОТРЕБИ.

Без солење памет да направам писмо па така, оти сао ова е полесно со оглед на мојата лабилна свест поради силните дроги кои ги примам. некој користи пдф, некој ворд , некој месинџер и се плашам да не си направам поголем проблем.

Без со лесно и помин без молитви се е ок но морам, како јавна личност и за гледачите и за колективот и медиумот да се дообјаснам.