📷 Беше весело и славенички за Митко Јанчев -причината неговата ќерка

Првиот човек на Општина Кавадарци, Митко Јанчев кој е и успешен приватен стопанственик важи за еден од најпознатите ликов на македонската јавна сцена.

Јанчев важи за лик кој има излезено во пресрет и помогнато на многумина и пред се човек кој ужива голема доверба и поддршка од граѓаните на својота општина.

Митко исто така е фамилијарен човек а со сопругата Веселка имаат три деца од кои двајца синови и една ќерка.

Во текот на вчерашниот ден Митко и семејството славеа а причината беше ќерката.

-Градоначалникот Митко Јанчев со семејството го прославуваат роденденот на неговата ќерка Мила.

Мила денес полни 7 години. Среќен роденден Мила, биди секогаш среќна и имај безгрижно детство.