Author: admin

Драгана во очај го продавала медот на татка си од визбата, но храбрата идеја и го променила животот

Додека студирала економија и магистрирала, Драгана Вујановиќ немала поим дека заработката од семејното хоби на нејзиниот татко денеска ќе биде најважниот дел од буџетот на...

Адријана на 66 години роди ќерка и стана најстарата мајка на светот и заврши на столбот на срамот: Еве каде е денес и како се грижи за своето дете

Адријана Илиеску (84) беше светска вест во 2005 година кога ја роди ќерката Елиза, што ја направи најстарата мајка на светот во тоа време. Каде...

По разводот на синот и снаата, дедото се гриже за внуците: Тројца мажи треба да истуркате, јас ги одведов на вистинскиот пат

Главниот актер на вистинската херојска приказна е решителен дедо кој пред пет години, откако неговиот син и снаа се разведоа, покрена постапка за старателство над...

Аца Пејовиќ: Одам во собата и на цел град врескам, ја молам Билјана да не умре и да не ме остави сам

Ацо Пејовиќ е еден од најпопуларните пејачи на нашите простори. Неговата кариера никогаш не била поврзувана со скандали, а публиката го сакала исклучиво поради неговите...