Познатиот фолк – пејач порачува: Време ти е да пропаднеш во бездната која сам ја копаш повеќе од 20 години

Познатиот фолк-пејач Спасен Силјаноски во ек на предизборната кампања е активен на социјалните мрежи со свои ставови, па така напиша: И НИЕ ГИ ЧУВАМЕ ЧИЗМИТЕ(за...

Македонија остана без уште една еминентна личност – се упокои Велибор Џаровски

Денеска, Македонија загуби уште една еминентна личност од естрадата. По кусо боледување, денеска на 75 години почина Велибор Џаровски-Џаро, еден од најпознатите менаџери на просторите...

(ФОТО) Жена довела починат маж во банка за да и потпише барање за кредит – му го туркала пенкалото в рака

Работниците и граѓаните присутни во банката останаа во шок кога на шалтерот за одобрување кредит дошла средовечна жена носејќи го својот вујко во инвалидска количка...