Д-р Лазаров објави на што бил сведок утрово на семафори во Скопје

Во годините наназад доктор Ненад Лазаров од Скопје стана еден од најзастапените ликови во медиумите пред се поради своите ставови и изјави.

Важи за човек без „влакна на јазико“ и го кажува она што го мисли , а притоа е и одговорен и докажан во својата работа.

Откако неколку години работеше како матичен доктор неодамна тој се префарли во една приватна болница како гинеколог.

Тој утрово на фејсбук со својата објава повторно привлече внимание, а во истата вели:

Останаа у кола две девојчиња на сред семафори, им угасила, наместо да искочи и да им помогне некој, сите 10тина коли позади нив а пред мене ги ис пцуја и се изнасвиреа, преку тротоари кружеа и свиреа Никој не застана.

Особено гадни беа жените шофери. Тек коа искочив да ги турнеме на страна бидејќи колона се направи, искочи и еден дечко да помогне. Еб ави се љачиштата скопски!